top of page
01-Fleet-Management.jpg

TPMS LØSNINGER

Lastbil med Trailer.png
promo-2.jpg

 

 

 

 

Dækstyring til biler Technologies har Jaxiclouds leverandør leveret dækhåndteringsløsninger til bilindustrien i over 25 år. Med over 500M TPMS-sensorer i marken i dag, er vi en af ​​de førende TPMS-udbydere. Vi fortsætter med at innovere, og bringer næste generations teknologi til markedet, herunder Bluetooth Low Energy-kommunikation, dækmonteret sensorhardware og virtuelle sensorer, hvilket muliggør indsigt ud over tryk og temperatur.Se JaxiCloud Automotive Tire Management Solutions

TPMS LØSNINGER 

VI FØRER VEJ

inden for udvikling af banebrydende teknologier, der gør køretøjer sikrere, renere, mere effektive og mere forbundet. Vores højtudviklede enheder leverer: uovertruffen kvalitet, de laveste livscyklusomkostninger, den længste produktlevetid.

 

BRING OS DINE HÅRDSTE INGENIØRUDFORDRINGER .

 

Vi vil arbejde sammen med dig, ingeniør til ingeniør, for at hjælpe dig med at maksimere ydeevne og værdi. Vores avancerede sensorteknologi hjælper med at give banebrydende muligheder i disse systemer og andre: Motor, udstødning, transmission, chassis og sikkerhed, kabinekomfort, dæktryksovervågning.

 

MISSION KRITISKE KOMPONENTER

 

til hybrid-, brændselscelle- og elektriske køretøjer. Jaxicloud er en førende leverandør af innovative løsninger og komponenter, der bruges til at give sikker og pålidelig data.

bottom of page