top of page

 JAXICLOUD FLEET MANAGEMENT MISSION - VISION 

Backpacking

Mission

VI FØRER VEJ

 

inden for udvikling af banebrydende teknologier, der gør køretøjer sikrere, renere, mere effektive og mere forbundet. Vores højtudviklede enheder leverer: uovertruffen kvalitet, de laveste livscyklusomkostninger, den længste produktlevetid.

 

INGENIØRUDFORDRINGER .

 

Vi vil arbejde sammen med dig, ingeniør til kunde, for at hjælpe dig med at maksimere ydeevne og værdi. Vores avancerede sensorteknologi hjælper med at give banebrydende muligheder i disse systemer og andre: Motor, udstødning, transmission, chassis og sikkerhed, kabinekomfort, dæktryksovervågning.

 

KOMPONENTER

 

til hybrid-, brændselscelle- og elektriske køretøjer. JAXICLOUD FLEET MANAGEMENT er en førende leverandør af innovative løsninger og komponenter, der bruges til at give sikker og pålidelig batteribeskyttelse.

Sensata-Sustainability-Report-Cover_2020-720x720px_edited_edited.jpg

Vision

Vores Løsninger er Simple nok til at de bliver brugt i hverdagen Samtidigt er de modulerbare så i altid har en løsning der passer til jeres behov og skalererbare for jeres Virksomhed aldrig kan blive for stor for os 

Vi ønsker lange relationer båret af gensidigt respekt-derfor sælger vi ikke specifikke produkter men Løsninger skræddersyet til jer 

Meditation ved havet
bottom of page