top of page

Anvendelsoversigt

 

For hele din trailerflåde se tom og lastet status efter kørte kilometer og aktuel akselvægt for at hjælpe med at optimere trailerbrug, fakturering samt beregne det optimale antal trailere til din flåde.

image.png

image.png

Klik og se 

 

Overvåg tur detaljer såsom varighed, distance, hastighed og stilstand, i realtid eller over en valgt periode. Sporvisning viser, hvor trailere er med positionsopdateringer Online.

 

 

JaxiCloud Fleet management

 

Trailer løsninger giver dig praktisk indsigt om status for din trailerflåde, så du kan forbedre udnyttelsen, spare omkostninger,  Effektiviserer og forbedrer sikkerheden. Drevet af vores flådestyrings enheder som kan tilsluttes med alle førende trailer EBS (Electronic Braking System) udbydere. JaxiCloud Trailer løsninger  er trailerstyringssystemet, der hjælper dig med at træffe endnu bedre beslutninger for din trailerflåde.

 

 

                                   Trailerstyring på en helt ny måde 

 

Effektivisere produktiviteten

Forbedrer trailerudnyttelsen og begrænser tomkørsel.

 

Effektivisere oppetiden

Ret fejl tidligt, undgå forstyrrelser og nedbrud.

 

Reducere omkostningerne

Spar på rullebremsetest og vedligeholdelsesomkostninger, mens du forlænger trailerens og dækkenes levetid.

 

Forbedre sikkerheden

Overvåg trailerbelastning og fejlsystemer, såsom bremsning, stabilitet og dæktryk.

 

Vær opmærksomt 

Fjernovervågning af bremseydelse i overensstemmelse med DVSA EBPMS-specifikationsretningslinjer.

 

Forbedre sikkerheden

Hold forbindelsen med dine trailere og last.

Proaktiv vedligeholdelse

 

Modtag påmindelser om afventende vedligeholdelsesopgaver. Meddelelser vil markere fejlfunktioner i trailersystemet og hjælpe dig med at opdage og rette fejl, før de bliver til større reparationer, samt forlænge levetiden af ​​din trailerflåde.

image.png
image.png

Kobling

 

Se koblingsstatus for dine trailere og køretøjer med automatisk koblingsdetektion. Identificer nemt og hurtigt, hvilken trailer der er forbundet med den rigtige Lastbil, og vær sikker på, at din last kommer til den rigtige destination 

Alarm overvågning

 

Overvåg trailerens sundhed ved at konfigurere nyttelastgrænser i overensstemmelse med den tilladte vægt af lasten, og modtag advarsler om overbelastning, væltestabilitet hårde opbremsninger og blokeringsfri bremsehændelser. Plus, for TPMS-udstyrede trailere modtager advarsler for at advare om dækproblemer og holde dæk på det korrekte tryk for en mere sikker flåde.

image.png
image.png

24/7 dækvisning

 

Reducer risikoen for nedbrud og forstyrrelser i din flåde ved at opdage typeproblemer tidligt. Få adgang til live og historiske data for alle TPMS-udstyrede trailere. Alarmer advarer om unormalt tryk eller temperatur

EBPMS-rapportering

 

Af bremseydelse (Electronic Brake Performance Monitoring System) er et system, der overvåger og rapporterer bremseydelsen på tog. Det er designet til at forbedre sikkerheden ved at identificere potentielle problemer med bremserne, før de bliver kritiske.

image.png
bottom of page