top of page

IOT-AKTIVERET COLD CHAIN ​​MANAGEMENT LØSNING

 

IFØLGE FORTUNE BUSINESS INSIGHTS

 

forventes det globale køleovervågning logistikmarked at nå op på 647,47 milliarder dollars i 2028. Over for et så enormt marked står interessenter (læssere, transportører, afsendere og modtagere) stadig over for udfordringen om, hvordan de bedre kan overvåge og kontrollere kølerum og kølekøretøjer i transit for at sikre, at temperaturfølsomme varer (lægemidler, friske produkter, letfordærvelige varer osv.) ankommer sikkert og i optimal kvalitet og yderligere for at beskytte et godt omdømme, forbedre driften og overholdelse af lovgivningen og mindske tab.

01

SVÆRT AT FORBLIVE KOMPATIBELS
 

Fødevaresikkerhedsbestemmelser kræver, at

chauffører af køleovervågningsflåder foretager

temperaturaflæsninger med jævne mellemrum for at

sikre, at varerne ankommer i god stand og sikkert. Hvorvidt chauffører har fulgt disse regler er blot et spørgsmål om ansvar og integritet. Ingen effektiv måde at overvåge og kontrollere deres adfærd.

02

MANGLENDE SYNLIGHED I REALTID

Automatiseret temperatur- og fugtighedslogning er afgørende for at opretholde en nøjagtig registrering af køleovervågnings flådens forhold. Uden det er manuel logning tilbøjelig til fejl, og ledere er muligvis ikke opmærksomme på problemer, før flåden når sin destination eller vender tilbage til logistiktjenesteudbyderne. Blind vinkler er almindelige mellem varehuse og detailbutikker, og det kan føre til betydelige problemer. For eksempel kan chauffører, især selvstændige, holde temperaturen i det kolde kammer højere end den krævede værdi under transport for at spare penge, eller temperaturen i kammeret kan pludselig ændre sig på grund af en fejl i køleudstyret. Desværre har afsendere ofte ingen øjeblikkelig adgang til sådanne oplysninger, hvilket kan føre til en stigning i kundeklager og tab som følge af fordærv.

03

JAXICLOUD FLEET MANAGEMENT

 

serveren analyserer dataene og visualiserer dem i intuitive grafer og lister på den udpegede webklient eller mobilapp, så ledere kan have en klar forståelse af de aktuelle statusser for deres flåder, laster og chauffører.

 

PLATFORM

 

Platformen advarer ledere eller chauffører, hvis der opstår en undtagelse, såsom svingende temperatur eller luftfugtighed, træthed eller distraheret kørsel og mere, så de kan handle i overensstemmelse hermed.

bottom of page